Photo recap for the Dutchies

Long time no post! En eigenlijk heb ik geen tijd om nu veel te posten, dus maar snel wat foto’s die ik nog had en wat ik afgelopen tijd een beetje heb gedaan, enjoy! (ohja, excuses voor de kwaliteit van sommige foto’s, mobieltjes hea 😉 )

pd1

Ik ben he-le-maal verslaafd aan soep en een tijdje was het voornamelijk pompoensoep met zoete aardappel, zoals hierboven is te zien. Maar vandaag heb ik een enorm heerlijke bloemkoolsoep gemaakt die verrukkelijk romig is, zonder melk, kaas of creme! Misschien dat ik het recept nog een keer online zet, want geloof me, het is verrukkelijk!

pd2

Geen idee waarom, maar ik ben verliefd op marktjes met groentes en fruit. Het ziet er zo enorm kleurrijk uit en om op te vreten. Zo ook de marktjes in de Albert Cuypstraat in Amsterdam. Hier ging ik vandaag weer een keer chillen met twee lieve vriendinnetjes waarmee ik voor mijn doen lang niet meer had afgesproken!

pd3 pd4

ENNN last but not least, ik ben naar fking ALT – J geweest! Wooo! Het is definitely een van mijn allerfavorietste bandjes, ik denk zelfs numero uno, en ze waren onwijs vet goed live! Dit was zeker een puntje van mijn imaginary bucketlist, dus ik ben blij 🙂 .

IMG_5572

Hotspot postje en hopelijk een OOTD post komen eraan!

Liefs, Therésa

One thought on “Photo recap for the Dutchies

  1. Ik heb ook al een tijdje niks meer gepost maar soms heb je het gewoon zo druk en dan is dat maar zo. Wel knap van je dat je dan toch nog foto’s maakt! Of neem jij sowieso snel foto’s? Ik namelijk niet haha.

    Like

Leave a comment